ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΙΚΗ, ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ

Το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών έφερε πρώτο τη ρομποτική χειρουργική στην Ελλάδα, το 2006 και σήμερα αποτελεί το νοσοκομείο με τη μεγαλύτερη εξειδίκευση στον τομέα της ρομποτικής, καθώς η εξειδικευμένη επιστημονική ομάδα που διαθέτει έχει πραγματοποιήσει με επιτυχία εκατοντάδες επεμβάσεις, σε μεγάλο εύρος χειρουργικών τομέων.

Το Τμήμα Ρομποτικής Χειρουργικής του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών είναι, επίσης, το πρώτο στην Ελλάδα που προμηθεύτηκε το πλέον προηγμένο σύστημα ρομποτικής χειρουργικής da Vinci ® Si HD. Το νέο σύστημα παρέχει στους χειρουργούς απόλυτη ακρίβεια, δεξιότητα και πλήρη έλεγχο των χειρουργικών κινήσεων, επιτρέποντας  τους μία ελάχιστα τραυματική προσέγγιση ακόμα και στις πιο σύνθετες επεμβάσεις. Επιπλέον, προσφέρει μία μοναδική καινοτομία σε σχέση με άλλα συστήματα.

Όλες οι εξετάσεις του ασθενούς, όπως για παράδειγμα η εικόνα της αξονικής και μαγνητικής τομογραφίας, προβάλλονται στην οθόνη του da Vinci ® Si HD και ο χειρούργος μπορεί να τις συγκρίνει με την εικόνα που λαμβάνει από τον ασθενή, ώστε να επεμβαίνει στο σημείο που χρειάζεται άμεσα και με εξαιρετική ακρίβεια κατά τη διάρκεια της επέμβασης.

Το νέο σύστημα ρομποτικής χειρουργικής μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλο το φάσμα λαπαροσκοπικών εγχειρήσεων, αλλά και σε μεγάλο ποσοστό των έως σήμερα παραδοσιακά επεμβατικών εγχειρήσεων.

Επιτρέπει αναίμακτη, χωρίς τραύμα επέμβαση, μικρότερη διάρκεια αναισθησίας σε σύγκριση με τις συμβατικές μεθόδους, εξαιρετικά μειωμένο κίνδυνο μόλυνσης και επιπλοκών, ελαχιστοποίηση του μετεγχειρητικού πόνου, σημαντικά λιγότερες ημέρες νοσηλείας, ταχύτερη ανάρρωση και επάνοδο στις καθημερινές δραστηριότητες, άρτιο αισθητικό αποτέλεσμα.

ΤΜΗΜΑ ΓΕΝΙΚΗΣ, ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΙΚΗΣ, ΒΑΡΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ

site: www.kkonstantinidis.com

site: www.mkgeorgiou.gr

email: savashiridis@yahoo.com

site: www.savashiridis.com

Διεύθυνση: Διστόμου 3, Μαρούσι, κτίριο Δ, 8ος όροφος. Για πληροφορίες και ραντεβού: τηλ.: 210 6157128.


  • ΚΟΥΡΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ, Χειρουργός, Διευθυντής

site: www.kostaskourtis.gr

email: blackeye@hol.gr

email: dkarles77@hotmail.com

Διεύθυνση: Διστόμου 3, Μαρούσι, κτίριο Δ, 6ος όροφος. Για πληροφορίες και ραντεβού: τηλ.: 210 6157076.


ΚΛΙΝΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΠΕΠΤΙΚΟΥ

site: www.bolanis.gr

email: ibolanis@yahoo.gr

Διεύθυνση: Κηφισίας 58 και Δελφών, Μαρούσι 1ος Όροφος. Για πληροφορίες και ραντεβού: τηλ.: 210 6862648, site : www.bolanis.gr


ΚΛΙΝΙΚΗ ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ & ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΟΓΚΟΛΟΓΙΑΣ

email: strsurgery@gmail.com

email: christosliakos@hotmail.com

Διεύθυνση: Κηφισίας 56 & Δελφών, Μαρούσι, 2ος Όροφος. Για πληροφορίες και ραντεβού επικοινωνήστε : τηλ.: 2106862835, site: www.lapsurgery.gr


site: www.anastasakou.gr

site: www.karkinosmastou.gr

Διεύθυνση: Κηφισίας 56 & Δελφών, Μαρούσι, 2ος όροφος. Για πληροφορίες και ραντεβού: τηλ.: 210 6862179.