ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟ

Το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών διαθέτει μία πλήρως εξοπλισμένη και οργανωμένη καρδιολογική κλινική με άριστο επιστημονικό και νοσηλευτικό προσωπικό και προηγμένης τεχνολογίας εξοπλισμό που είναι ανά πάσα στιγμή στη διάθεση των αρρώστων, έτοιμο να αντιμετωπίσει, με υποδειγματική πληρότητα, κάθε οξύ ή χρόνιο καρδιολογικό περιστατικό όλο το 24ώρο.

Διευθυντής του πρότυπου καρδιολογικού Κέντρου Καρδιάς και Αγγείων “Athens Heart Center είναι ο Καθηγητής Καρδιολογίας Κος Χριστόδουλος Στεφανάδης, πρωτοπόρος παγκοσμίως στην επεμβατική καρδιολογία και απο τους πιο διακεκριμένους επιστήμονες στον κόσμο ανεξάρτητα από ιατρική ειδικότητα.

Βασικοί άξονες του Athens Heart Centerείναι η Καρδιολογική Κλινική, το Αιμοδυναμικό Εργαστήριο, το Εργαστήριο Ηλεκτροφυσιολογίας - Βηματοδότησης και τα αναβαθμισμένα καινοτόμα Διαγνωστικά Εργαστήρια και Μονάδες τα οποία καλύπτουν όλο το φάσμα της καρδιολογίας με την πλέον σύγχρονη προσέγγιση.

 • Η Καρδιολογική Κλινική του Athens Heart Center πλαισιώνεται από διακεκριμένους Καρδιολόγους Διευθυντές με πλούσια κλινική εμπερία και επιστημονικό κύρος, ενώ οι καρδιολογικοί ασθενείς τυγχάνουν της αρτιότερης παρακολούθησης μέσω των συστημάτων τηλεμετρίας.
 • Το Τμήμα Επεμβατικής Καρδιολογίας του Athens Heart Center διαθέτει δύο σύγχρονες αίθουσες αιμοδυναμικού  εργαστηρίου όπου αντιμετωπίζεται  σε καθημερινή βάση και σε όλη τη διάρκεια του 24/ώρου όλο το φάσμα  της στεφανιαίας νόσου, της περιφερικής  αγγειακής νόσου αλλά και των  δομικών-συγγενών καρδιοπαθειών τόσο διαγνωστικά όσο και θεραπευτικά.
 • Στις διαγνωστικές επεμβάσεις ανήκουν η στεφανιογραφία (απεικόνιση των αρτηριών της καρδιάς για την αξιολόγηση της βαρύτητας της στεφανιαίας νόσου). Στην πλειονότητα των περιπτώσεων η στεφανιογραφία πραγματοποιείται με προσπέλαση από το χέρι και την κερκιδική αρτηρία (ελάχιστα επεμβατική) με την οποία επιτυγχάνεται χωρίς κίνδυνο αιμορραγίας η γρήγορη κινητοποίηση του ασθενούς και εξιτήριο σε λίγες ώρες.
 • Επίσης, διενεργείται πλήρης αιμοδυναμικός-απεικονιστικός έλεγχος δεξιών και αριστερών κοιλοτήτων για την ακριβή διάγνωση βαλβιδοπαθειών, ανευρυσμάτων αορτής, καρδιακής ανεπάρκειας, συγγενών καρδιοπαθειών και πνευμονικής υπέρτασης.
 1. Στις επεμβατικές  πράξεις ανήκουν η αγγειοπλαστική-τοποθέτηση stent τελευταίας γενιάς στις στεφανιαίες αρτηρίες, όταν διαπιστώνονται σημαντικές στενώσεις με περιστασιακή παράλληλη χρήση ενδοστεφανιαίου υπέρηχου. Η επέμβαση γίνεται κατά την ίδια συνεδρία με τη στεφανιογραφία, στην πλειονότητα των περιπτώσεων, από την ίδια τομή στο πόδι ή στο χέρι (κερκιδική προσπέλαση).
 2. Βασική δέσμευση και αποστολή του Τμήματος είναι η διενέργεια της πρωτογενούς αγγειοπλαστικής οποιαδήποτε ώρα και ημέρα, της άμεσης δηλαδή διάνοιξης της αποφραγμένης αρτηρίας σε περίπτωση οξέος εμφράγματος του μυοκαρδίου με άριστα αποτελέσματα. Η μέθοδος είναι διεθνώς καθιερωμένη ως η καλύτερη αντιμετώπιση του οξέος εμφράγματος, απαιτεί ετοιμότητα και έμπειρο προσωπικό και επιτελείται σε πολύ λίγα κέντρα στη χώρα μας σε 24/ωρη βάση.
 3. Άμεση προτεραιότητα είναι η προώθηση του προγράμματος διαδερμικής εμφύτευσης αορτικής βαλβίδας (TAVI) από τη νεοσυσταθείσα εξειδεικευμένη ομάδα που αποτελείται από επεμβατικούς καρδιολόγους, καρδιοχειρουργούς, αναισθησιολόγους και αγγειοχειρουργούς
 4. Άλλες επεμβάσεις είναι η αγγειοπλαστική περιφερικών αγγείων (καρωτίδες, νεφρικές αρτηρίες), η αντιμετώπιση με ειδικές συσκευές σύγκλεισης συγγενών καρδιοπαθειών όπως η μεσοκολπική επικοινωνία, το ανοιχτό ωοειδές τρήμα, ο ανοιχτός αρτηριακός πόρος, η βαλβιδοπλαστική με τοποθέτηση stent στη στένωση του ισθμού της αορτής, η βαλβιδοπλαστική μιτροειδούς και πνευμονικής βαλβίδας και η διαδερμική διόρθωση ανεπάρκειας μιτροειδούς βαλβίδας.

Στο Τμήμα Ηλεκτροφυσιολογίας και Βηματοδότησης του Ιατρικού Athens Heart Center πραγματοποιείται όλο το φάσμα των επεμβάσεων ηλεκτροφυσιολογίας και βηματοδότησης όπως:

 1. επεμβάσεις κατάλυσης κολπικής μαρμαρυγής και με την σύγχρονη μέθοδο της κρυοπηξίας και με την βοήθεια των πιο σύγχρονων συστημάτων ηλεκτροανατομικής χαρτογράφησης (CARTO 3, Smart-touch)
 2. καταλύσεις ενδοκαρδιακές και επικαρδιακές κοιλιακών ταχυκαρδιών με την βοήθεια των πιο σύγχρονων συστημάτων ηλεκτροανατομικής χαρτογράφησης (CARTO 3, Smart-touch)
 3. καταλύσεις κολπικού πτερυγισμού με την βοήθεια των πιο σύγχρονων συστημάτων ηλεκτροανατομικής χαρτογράφησης (CARTO 3, Smart-touch)
 4. καταλύσεις υπερκοιλιακών αρρυθμιών
 5. διαδερμικές συγκλείσεις ωτίου αριστερού κόλπου σε ασθενείς με κολπική μαρμαρυγή και υψηλό θρομβοεμβλικό και αιμορραγικό κίνδυνο

Παράλληλα και στις 2 αίθουσες του αιμοδυναμικού εργαστηρίου πραγματοποιούνται εμφυτεύσεις αμφικοιλιακών βηματοδοτικών και απινιδωτικών συστημάτων (συμβατά με μαγνητική τομογραφία όταν υπάρχει η ιατρική ένδειξη) όπως και εμφυτεύσεις και αντικασταστάσεις τυπικών βηματοδοτικών συστημάτων με περιορισμένο χρόνο νοσηλείας.

 1. Triplex καρδιάς-Ανιούσας Αορτής-Αορτικού τόξου: Απεικόνιση των δομών και της λειτουργίας της καρδιάς και καταγραφή των ροών με τη μέθοδο Doppler. Επιπλέον μελετάται η τμηματική και συνολική παραμόρφωση (strain) του μυοκαρδίου, που αποτελεί πρώιμο και πολύ ευαίσθητο δείκτη, με εφαρμογή σε πληθώρα καρδιοπαθειών. Η ανιούσα αορτή και το αορτικό τόξο απεικονίζονται και ελέγχονται ως προς τη μορφολογία τους και τη λειτουργικότητά τους.
 2. Διοισοφάγειο ηχοκαρδιογράφημα: Για διερεύνηση καρδιολογικών αιτιών εγκεφαλικών επεισοδίων, απεικόνιση θρόμβων, όγκων, επικοινωνιών, βαλβιδοπαθειών.
 3. Stress echo με δοβουταμίνη (Δυναμική Υπερηχοκαρδιογραφική Μελέτη): To Stress Echo  είναι μια εξέταση γρήγορη και αποτελεσματική, η οποία αξιοποιεί τους υπερήχους για τον έλεγχο της καρδιακής λειτουργίας σε συνθήκες φόρτισης-κόπωσης. Μας δίνει σημαντικές πληροφορίες τόσο για την συνολική όσο και για την τμηματική λειτουργία του μυοκαρδίου, ελέγχοντας τόσο την κίνηση όσο και την πάχυνση αυτού. Η εξέταση γίνεται με συγκεκριμένο πρωτόκολλο φόρτισης με δοβουταμίνη, χορήγησης ηχοαντιθετικού μέσου (ειδικού σκιαγραφικού) και χορηγώντας στο τέλος β-αναστολέα ενδοφλεβίως. Σε ορισμένες περιπτώσεις χορηγείται και ατροπίνη ενδοφλεβίως.

Αποτελεί εξέταση εκλογής για γυναίκες και άνδρες η οποία προσφέρει:

 • Έγκαιρη και Έγκυρη διάγνωση της στεφανιαίας νόσου σε ένα ή περισσότερα αγγεία, σε ασθενείς με υποψία ή γνωστή στεφανιαία νόσο.
 • Πλήρη έλεγχο βιωσιμότητας του μυοκαρδίου σε ασθενείς με γνωστή στεφανιαία νόσο και προηγούμενο έμφραγμα .
 • Αναλυτική πρόγνωση ασθενών με γνωστή ή όχι στεφανιαία νόσο όπως ασθενείς με σακχαρώδη διαβήτη, με νεφρική δυσλειτουργία, με υπέρταση και με αυξημένη χοληστερόλη.
 • Ολοκληρωμένο προεγχειρητικό έλεγχο των ασθενών που πρόκειται να υποβληθούν σε καρδιολογικές ή μη επεμβάσεις.
 1. Stress echo με εργομετρικό ποδήλατο: Γίνεται για διαγνωστικούς σκοπούς για διερεύνηση Βαλβιδοπαθειών και Υπερτροφικής Μυοκαρδιοπάθειας, για έλεγχο Βιωσιμότητας του μυοκαρδίου, αλλά και για την πρόγνωση των ασθενών.
 2. Τρισδιάστατο Ηχοκαρδιογράφημα: Προσφέρει σε συγκεκριμένες περιπτώσεις τη δυνατότητα ευκρινέστερης ανατομικής διερεύνησης, αλλά και συνολική εκτίμηση της λειτουργικότητας της αριστερής κοιλίας.

Στο Εργαστήριο Κοπώσεων, Ελέγχου Αρρυθμιών και Καταγραφών Πίεσης του Athens Heart Center διενεργείται όλο το φάσμα των διαγνωστικών εξετάσεων με τη βοήθεια υψηλής τεχνολογίας διαγνωστικών μέσων:

 1. Δοκιμασία κοπώσεως σε κυλιόμενο τάπητα (test κοπώσεως) με σύγχρονο μηχάνημα με δυνατότητα manual και πρωτοκόλλων κόπωσης.
 2. Καρδιοαναπνευστική δοκιμασία κοπώσεως σε εργομετρικό ποδήλατο με σύγχρονο μηχάνημα για την εκτίμηση του λειοτουργικού σταδίου ασθενών με καρδιακή ανεπάρκεια και μυοκαρδιοπάθειες από εξειδικευμένους
 3. Δοκιμασία ανάκλισης για διερεύνηση συγκοπής με σύγχρονα πρωτόκολλα
 4. 24ωρη καταγραφή ηλεκτροκαρδιογραφήματος (holter ρυθμού) με δυνατότητα εκτίμησης του κινδύνου αιφνίδιου θανάτου σε περιπτώσεις ασθενών με δομική καρδιοπάθεια
 5. 24ωρη καταγραφή αρτηριακής πιέσεως (holter πιέσεως) σε σύνδεση με την Μονάδα Υπέρτασης
 6. Ελέγχους και ρυθμίσεις βηματοδοτικών και απινιδωτικών συστημάτων

Οι Μονάδες του “Athens Heart Center” σκοπό έχουν την συστηματική ολιστική και σύγχρονη αντιμετώπιση όλου του φάσματος των καρδιολογικών νοσημάτων από τους αντίστοιχα πλέον εξειδικευμένους καρδιολόγους.

1. Στη Μονάδα Υπέρτασης θα διενεργείται πλήρης διαγνωστικός και εργαστηριακός έλεγχος (24ώρη καταγραφή αρτηριακής πίεσης, ΗΚΓ, υπερηχοκαρδιογράφημα, μέτρηση αλβουμινουρίας, εκτίμηση περιφερικών αγγείων). Έμφαση θα δίνεται στην διερεύνηση της δευτεροπαθούς υπέρτασης και θα επιλέγονται ασθενείς για αγγειοπλαστική νεφρικών αρτηριών, αφαίρεση ενδοκρινικών όγκων και θεραπεία υπνικής άπνοιας. Παράλληλα θα διερευνώνται επισταμένως οι περιπτώσεις ανθεκτικής υπέρτασης και  θα επιλέγονται ασθενείς για απονεύρωση νεφρικών αρτηριών

2. Στην Μονάδα Μυοκαρδιοπαθειών και Κληρονομικών Νοσημάτων θα  παρακολουθούνται:

 • Ασθενείς με διάγνωση κληρονομικού καρδιαγγειακού νοσήματος
 • Οικογένειες που έχουν μέλη με διάγνωση κληρονομικού καρδιαγγειακού νοσήματος
 • Οικογένειες που έχουν πληγεί από αιφνίδιο καρδιακό θάνατο μελών τους
 • Θα διενεργείται επίσης προαγωνιστικός και προαθλητικός έλεγχος. Η Μονάδα αναλαμβάνει τον προαθλητικό έλεγχο επαγγελματικών ομάδων και πρωταθλητών σε συνεργασία με το Εργαστήριο Ηλεκτροφυσιολογίας και τους αθλητιάτρους του Ομίλου.

3. Στη Μονάδα Στεφανιαίας Νόσου θα πραγματοποιείται η κατάλληλη διαγνωστική προσέγγιση της νόσου σε συνεργασία με το εξειδικευμένο εργαστήριο Ηχοκαρδιολογίας και τη διενέργεια stress echo ενώ θα προτείνεται η αντίστοιχη βέλτιστη επεμβατική και μη θεραπευτική αντιμετώπιση

4. Στη Μονάδα Κολπικής Μαρμαρυγής αφενός θα εκτιμάται ο θρομβοεμβολικός και αιμορραγικός κίνδυνος της νόσου αφετέρου στόχος είναι η επιλογή των ασθενών που είναι κατάλληλοι για την διενέργεια κατάλυσης με τις πλέον σύγχρονες μεθόδους από την εξειδικευμένη ομάδα ηλεκτροφυσιολόγων του Εργαστηρίου

5. Στη Μονάδα Αρρυθμιών θα παρακολουθούνται ασθενείς με υπερκοιλιακές και κοιλιακές αρρυθμίες, θα εκτιμάται η πρόγνωση των ασθενών και θα επιλέγονται οι ασθενείς που είναι κατάλληλοι για την διενέργεια κατάλυσης

6. Στη Μονάδα Συγκοπής θα πραγματοποιείται η κατάλληλη διαγνωστική προσέγγιση με Holter ρυθμού, Triplex Καρδιάς, Δοκιμασία Ανάκλισης και εμφύτευση loop recorders, θα εκτιμάται η πρόγνωση των ασθενών και θα επιλέγονται οι ασθενείς που είναι κατάλληλοι για την εμφύτευση βηματοδοτικών και απινιδωτικών συστημάτων.

7. Στη Μονάδα Μεταβολικών και Παθολογικών Νοσημάτων θα παρακολουθούνται ασθενείς με σακχαρώδη διαβήτη, μεταβολικό σύνδρομο, νοσηρά παχυσαρκία και ειδικά μεταβολικά παθολογικά νοσήματα και θα εκτιμάται ο καρδιολογικός τους κίνδυνος. 

8. Στη Μονάδα Καρδιοπάθειας Κύησης θα παρακολουθούνται γυναίκες ασθενείς με υπέρταση κύησης και θα παρέχεται συμβουλευτική για τον έλεγχο των καρδιαγγειακών τους νοσημάτων.

Για το προγραμματισμό του ραντεβού σας επικοινωνήστε στο 210 6862222

Διευθυντής Athens Heart Center

Καθηγητής κ. Χριστόδουλος Στεφανάδης. Διευθυνση: Κτήριο Βωβός , Κηφισίας 56 & Δελφών, Μαρούσι 2ος όροφος, , Για πληροφορίες και ραντεβού: τηλ 2106862222, 2106862236

Καρδιολογική Κλινική

Διευθυντές

 • Κωνσταντίνος Αθανασόπουλος Κτήριο Βωβός, Κηφισίας 56 & Δελφών, Μαρούσι, 1ος όροφος, , Για πληροφορίες και ραντεβού:  2106157007
 • Αγγελική Ελευθερίου Διεύθυνση: Κηφισίας 56 & Δελφών, Μαρούσι, 2ος όροφος. Για πληροφορίες και ραντεβού: τηλ.: 2106862170, 2106198110-120
 • Σπυρίδων Λάμπρου Διεύθυνση: Διστόμου 3, Μαρούσι, κτίριο Δ, 3ος όροφος. Για πληροφορίες και ραντεβού: τηλ.: 210 6157015-016
 • Βασίλειος Παναγόπουλος Διεύθυνση: Διστόμου 5-7, Μαρούσι, κτίριο Β, 2ος όροφος. Για πληροφορίες και ραντεβού: τηλ.: 210 6862225
 • Δημήτριος Τσιαχρής: Διεύθυνση: Κτήριο Βωβός , Κηφισίας 56 & Δελφών, 1ος όροφος, Μαρούσι , Για πληροφορίες και ραντεβού: τηλ 2106862222, 2106862236

Συνεργάτες Διευθυντές

 • Ιωάννης Βογιατζής Διεύθυνση: Κηφισίας 56 & Δελφών, 1ος όροφος, Μαρούσι, . Για πληροφορίες και ραντεβού: τηλ.: 2106108807, 6944326417, jpb@otenet.grdocvogiatzis@gmail.com
 • Νικόλαος Ζαμάνης Διεύθυνση: Διστόμου 5-7, Μαρούσι, κτίριο Β, 1ος όροφος. Για πληροφορίες και ραντεβού: τηλ.: 210 6862116

Καρδιολόγοι Κλινικής

 • Αναστάσιος Σπούλος Διεύθυνση: Διστόμου 3, Μαρούσι, κτίριο Δ, 3ος όροφος. Για πληροφορίες και ραντεβού: τηλ.: 210 6157016.
 • Φώτιος Τσάκαλης Διεύθυνση: Κηφισίας 56 & Δελφών, Μαρούσι, 1ος Όροφος.  Για πληροφορίες και ραντεβού: τηλ.:210 6198100

Εφημερεύοντες Καρδιολόγοι Κλινικής

Διεύθυνση: Διστόμου 5-7, Μαρούσι, κτίριο Α, ισόγειο. Για πληροφορίες και ραντεβού: τηλ.: 210 6198100

 • Μαρία Βαρούδη
 • Χρήστος Βασιλειάδης
 • Ιωάννης Βυθούλκας.
 • Κυριάκος Γεωργαρίου
 • Αναστάσιος Σπούλος
 • Φώτιος Τσάκαλης
 • Παναγιώτης Χουσάκος

Αιμοδυναμικό Εργαστήριο

Διευθυντές

 • Πέτρος Αλτσιτζόγλου Διεύθυνση: Διστόμου 5-7, Μαρούσι, κτίριο Γ, 2ος όροφος. Για πληροφορίες και ραντεβού: τηλ.: 210 6862250, 210 6862856
 • Γεώργιος Παπαϊωάννου Διεύθυνση: Διστόμου 5-7, Μαρούσι, κτίριο Γ, 2ος όροφος. Για πληροφορίες και ραντεβού: τηλ.:  210 6862250, 210 6862856.
 • Βασίλειος Σπανός Κτήριο Βωβός , Κηφισίας 56 & Δελφών, Μαρούσι, 1ος όροφος, , Για πληροφορίες και ραντεβού: τηλ 2106862222, 2106862236

Συνεργάτες Επεμβατικοί Καρδιολόγοι

 • Σπύρος Ζαβιτσάνος Διεύθυνση: Διστόμου 5-7, Μαρούσι, κτίριο Γ, 2ος όροφος. Για πληροφορίες και ραντεβού: τηλ.:  210 6862250, 210 6862856.
 • Ευάγγελος Σιάντος Διεύθυνση: Διστόμου 5-7, Μαρούσι, κτίριο Γ, 2ος όροφος. Για πληροφορίες και ραντεβού: τηλ.:  210 6862250, 210 6862856.

Εργαστήριο Ηλεκτροφυσιολογίας και Βηματοδότησης

Διευθυντές

 • Δημήτριος Τσιαχρής : Κτήριο Βωβός, Κηφισίας 56 & Δελφών, Μαρούσι, 1ος όροφος, , Για πληροφορίες και ραντεβού: τηλ 2106862222, 2106862236

Ηλεκτροφυσιολόγοι

 • Σταμπόλα Σωτηρία Διεύθυνση: Διστόμου 5-7, Μαρούσι, κτίριο B, 2ος όροφος. Για πληροφορίες και ραντεβού: τηλ.: 2106862222, 2106862236

Συνεργάτες Επεμβατικοί Hλεκτροφυσιολόγοι

 • Γεώργιος Γιαννόπουλος Κτήριο Βωβός, Κηφισίας 56 & Δελφών, Μαρούσι, 1ος όροφος, , Για πληροφορίες και ραντεβού: τηλ 2106862222, 2106862236
 • Σπύρος Κουρούκλης: Κτήριο Βωβός, Κηφισίας 56 & Δελφών, 1ος όροφος, , Για πληροφορίες και ραντεβού: τηλ 2106862222, 2106862236

Εργαστήριο Ηχοκαρδιολογίας

Διευθυντές

 • Σ. Καραγιάννης Δ/ντης Διεύθυνση: Διστόμου 5-7, Μαρούσι, κτίριο B, 2ος όροφος. Για πληροφορίες και ραντεβού: τηλ.: 2106862208

Καρδιολόγοι

 • Γ. Βαμβάκου Διεύθυνση: Διστόμου 5-7, Μαρούσι, κτίριο B, 2ος όροφος. Για πληροφορίες και ραντεβού: τηλ.: 2106862208
 • Α. Καστανάς Διεύθυνση: Διστόμου 5-7, Μαρούσι, κτίριο B, 2ος όροφος. Για πληροφορίες και ραντεβού: τηλ.: 2106862208

Εργαστήριο Κόπωσης, ελέγχου Αρρυθμιών και Πίεσης

 • Α. Αναστασάκης Κτήριο Βωβός, Κηφισίας 56 & Δελφών, 1ος όροφος, , Για πληροφορίες και ραντεβού: τηλ 2106862222, 2106862236
 • Ε. Βολτυράκης Διεύθυνση: Διστόμου 5-7, Μαρούσι, κτίριο B, 1ος όροφος. Για πληροφορίες και ραντεβού: τηλ.: 2106862222
 • Π. Πιέτρη Κτήριο Βωβός, Κηφισίας 56 & Δελφών, 1ος όροφος, , Για πληροφορίες και ραντεβού: τηλ 2106862222
 • Σ. Σταμπόλα Διεύθυνση: Διστόμου 5-7, Μαρούσι, κτίριο B, 2ος όροφος. Για πληροφορίες και ραντεβού: τηλ.: 2106862222
 • Δ. Τσιαχρής Κτήριο Βωβός , Κηφισίας 56 & Δελφών, 1ος όροφος, , Για πληροφορίες και ραντεβού: τηλ 2106862222, 2106862236

Μονάδες Athens Heart Center

Μονάδα Υπέρτασης (κ. Παναγιώτα Πιέτρη-κ.Δημητριάδης Κυριάκος)

Δευτέρα, Τρίτη 09:00-14:00

Πέμπτη 16:00-20:00

Κτήριο Βωβός , Κηφισίας 56 & Δελφών, 1ος όροφος, , Για πληροφορίες και ραντεβού: τηλ 2106862222, 2106862236

Μονάδα Μυοκαρδιοπαθειών (κ. Αριστείδης Αναστασάκης)

Τρίτη 16:00-20:00

Παρασκευή 09:00-14:00

Κτήριο Βωβός , Κηφισίας 56 & Δελφών, 1ος όροφος, , Για πληροφορίες και ραντεβού: τηλ 2106862222, 2106862236

Μονάδα Στεφανιαίας Νόσου  (κ. Γεώργιος Γιαννόπουλος)

Τρίτη 16:00 – 20:00

Παρασκευή 09:00-14:00

Κτήριο Βωβός , Κηφισίας 56 & Δελφών, 1ος όροφος, , Για πληροφορίες και ραντεβού: τηλ 2106862222, 2106862236

Μονάδα Κολπικής Μαρμαρυγής (κ. Δημήτριος Τσιαχρής – κ. Γεώργιος Γιαννόπουλος)

Δευτέρα 16:00-20:00

Τρίτη 09:00 -14:00

Κτήριο Βωβός, Κηφισίας 56 & Δελφών, Μαρούσι, 1ος όροφος, , Για πληροφορίες και ραντεβού: τηλ 2106862222, 2106862236

Μονάδα Παθολογικών και Μεταβολικών Νοσημάτων (κ. Θεοδώρα Ψαλτοπούλου)

Τετάρτη 09:00-14:00

Διεύθυνση:  Κτήριο Βωβός , Κηφισίας 56 & Δελφών, 1ος όροφος, , Για πληροφορίες και ραντεβού: τηλ 2106862222, 2106862236

Μονάδα Αρρυθμιών (κ. Δημήτριος Τσιαχρής)

Πέμπτη 16:00-20:00

Κτήριο Βωβός , Κηφισίας 56 & Δελφών, 1ος όροφος, , Για πληροφορίες και ραντεβού: τηλ 2106862222, 2106862236

Μονάδα Συγκοπής (κ. Δημήτριος Τσιαχρής)

Τετάρτη 16:00-20:00

Κτήριο Βωβός , Κηφισίας 56 & Δελφών, 1ος όροφος, , Για πληροφορίες και ραντεβού: τηλ 2106862222, 2106862236

Μονάδα Καρδιοπαθειών Κύησης (κ. Κυριάκος Δημητριάδης)

Πέμπτη  16:00-20:00

Κτήριο Βωβός , Κηφισίας 56 & Δελφών, 1ος όροφος, , Για πληροφορίες και ραντεβού: τηλ 2106862222