Σεμινάριο με το Διεθνές Ιδρυμα IPOKRaTES, με θέμα: Η Ενδοκρινολογία του Νεογνού και του Βρέφους

 Συνεχίζοντας την συνεργασία του με διεθνείς μετεκπαιδευτικούς οργανισμούς και μεγάλα ιατρικά κέντρα του εξωτερικού, το Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών οργανώνει διεθνές σεμινάριο με θέμα: Η Ενδοκρινολογία του Νεογνού και του Βρέφους. Το σεμινάριο περιλαμβάνεται στα πλαίσια των διεθνών δραστηριοτήτων του Ιδρύματος IPOKRaTES, και οργανώνεται στο αμφιθέατρο του Ιατρικού Ομίλου Αθηνών στο Κεφαλάρι, Κηφισιάς, στις 20-22 Απριλίου 2015.

Τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εταιρείας Παιδιατρικής Ενδοκρινολογίας, καθώς και της Ελληνικής Νεογνολογικής Εταιρείας. Στην εκδήλωση αυτή μετέχουν 70 σύνεδροι, έλληνες, καθώς και ξένοι, παιδίατροι, νεογνολόγοι και ενδοκρινολόγοι, για να συζητήσουν τις νεότερες εξελίξεις και προόδους της Ενδοκρινολογίας στις πολύ νεαρές ηλικίες.

 Το διδακτικό προσωπικό απαρτίζεται από τους καθηγητές Wolfgang Hoelger (U.K.), Nils Krone (U.K.), Stefan Wudy (Germany), Khalid Hussain (UK) και Mehul Tulsidas Dattani (U.K.). Στους έλληνες διδάσκοντες περιλαμβάνονται ο καθηγητής της Παιδιατρικής, Γιώργος Χρούσος, και οι αναπληρώτριες καθηγήτριες, Ευαγγελία Χαρμανδάρη και Χριστίνα Κανακά-Gantenbein. Tην οργάνωση και τον συντονισμό του σεμιναρίου έχει αναλάβει ο Σύμβουλος Αναπτύξεως του Παιδιατρικού Κέντρου και Ομότ. Καθηγητής Παιδιατρικής Χρήστος Σπ.Μπαρτσόκας.

 Πληροφορίες από την γραμματεία του IPOKRaTES στο:

 e-mail:  annette.oehmann@mcon-mannheim.de ή στο cbartsocas@nurs.uoa.gr