ΚΑΠΙΡΗΣ ΜΑΡΚΟΣ

ΚΑΠΙΡΗΣ Δ. ΜΑΡΚΟΣ            

ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ

Σύντομο Βιογραφικό

Φοίτησα στην Ιατρική Σχολή Αθηνών, όπου πέρασα με Πανελλαδικές Εξετάσεις. Πήρα το πτυχίο μου τον Απρίλιο του 2001.

Πραγματοποίησα τρίμηνη εκπαίδευση στο νοσοκομείο της Κύμης και δωδεκάμηνη Υπηρεσία Υπαίθρου στο Περιφερειακό Ιατρείο Βιτάλων.

Αποπεράτωσα το χρόνο της Γενικής Χειρουργικής στο 7ο Νοσοκομείο Ι.Κ.Α.

Τα ακόλουθα 4 χρόνια της Ειδικότητας τα ξεκίνησα και ολοκλήρωσα στο ΝΙΜΤΣ με διευθυντή  τον κ. Μιχαήλ Κυριακόπουλο.

Το Μάιο του 2009 λαμβάνω τον τίτλο της ειδικότητας και εν συνεχεία διορίζομαι ως Επικουρικός Ουρολόγος στο ΘΡΙΑΣΙΟ Νοσοκομείο, με διευθυντή τον κ. Ιωάννη Φωκίτη, όπου και παρέμεινα 1 χρόνο ως 1-07-2010.Στο ΘΡΙΑΣΙΟ Νοσοκομείο πέραν του λοιπού, καθαρά κλινικού μέρους:

  • πραγματοποιούσα 6-8 ενεργείς Εφημερίες το μήνα
  • ήμουν υπεύθυνος 1 εβδομάδα ανά μήνα στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία 
  • συμμετείχα σε ποικίλες χειρουργικές επεμβάσεις ως χειρουργός ή ως βοηθός.

Από τον Φεβρουάριο του 2011 διορίζομαι ως Επικουρικός Ουρολόγος στο ΝΙΜΤΣ με διευθυντή τον Κο Κυριακόπουλο, όπου και παραμένω ένα χρόνο ως 13-02-2012.

Κατά το διάστημα αυτό, συμμετείχα σε όλες τις εργασίες της κλινικής και επίσης:

κάλυπτα το Εξωτερικό Ιατρείο συστηματικά 2 μέρες την εβδομάδα

συμμετείχα στο πρόγραμμα Εφημεριών πραγματοποιώντας 6-9 Εφημερίες ανά μήνα. Γενικές ή Ετοιμότητας

τέλεσα ως χειρουργός πληθώρα επεμβάσεων, καταγεγραμμένων στα αντίστοιχα μητρώα της κλινικής.

Από τότε, παρέμεινα ως Επιστημονικός Συνεργάτης της Ουρολογικής Κλινικής του ΝΙΜΤΣ, συμμετέχοντας τακτικά στις εργασίες και στα Χειρουργεία της Κλινικής, μέχρι τον Φεβρουάριο του 2013.

Από τον Μάρτιο του 2013 και για ένα τετράμηνο, παρέμεινα Επιστημονικός Συνεργάτης της Β' Ουρολογικής Κλινικής του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν, με διευθυντή τον κ. Γεώργιο Κυριάκου, με συνεχή συμμετοχή στις εργασίες της Κλινικής, τα Χειρουργεία και τις Εφημερίες.

Από τον Ιούνιο του 2013 είμαι μισθωτός γιατρός στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, μέλος του ''Κέντρου Ελάχιστα Επεμβατικής Ουρολογικής Χειρουργικής Ρομποτικής -Λαπαροσκοπικής'' του κ. Γεώργιου Κυριάκου. Εργάζομαι ως υπεύθυνος κλινικής της ομάδας του, με καθημερινή συστηματική απασχόληση στην κλινική, καθώς και συμμετοχή στα χειρουργεία και τις υπόλοιπες επιστημονικές δραστηριότητες της ομάδας, τα εξωτερικά ιατρεία και τις Εφημερίες ετοιμότητας.